MINŐSÉG

Minőségbiztosítás

A MEM-TEX dolgozói és vezetősége kiemelt fontosságúnak tartja megrendelőink minőséggel kapcsolatos elvárásainak megbízható és magas szintű teljesítését. E cél érdekében összes üzemünkben a kor követelményeinek megfelelő minőségbiztosítási rendszert működtetünk, hogy maximálisan megfeleljünk a minőségi és a higiéniai követelményeknek.

A cégnél működő integrált irányítási rendszer megfelel a nemzetközi szabványoknak, működtetése folyamatos és eredményes. A vállalaton belüli tevékenységeket a Minőségirányítási Kézikönyvben, Eljárásokban, Munkautasításokban, Szabályzatokban, Kezelési utasításokban szabályozzuk.
A vállalat minőség, és környezet megvédése iránti elkötelezettsége, vevőközpontúsága a tevékenységek teljes folyamatában megtalálható. A cégen belül a felelősségi körök és a hatáskörök jól meghatározottak.

Az erőforrások, amelyek az integrált irányítási rendszer folyamatainak eredményes működtetéséhez, az összes érdekelt fél elégedettségének fokozásához szükségesek, rendelkezésre állnak.

A feldolgozási folyamat során a textíliák tételes ellenőrzésével biztosítjuk, hogy nem megfelelő termék ne kerülhessen megrendelőinkhez. A termékek azonosítása és nyomon-követhetősége a teljes termelési folyamatban biztosított. A termelésjelentésekben a termék előállító és szolgáltató folyamatokat állandóan figyelemmel kísérjük, és dokumentáljuk. A termelésjelentéseket és műszaki adatokat folyamatosan értékeljük.

Tanúsítványaink:

Magyar Egészségügyi Mosodák Kft.
MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány szerinti Minőségirányítási rendszer tanúsítás
MSZ EN ISO 14001:2005 szabvány szerinti Környezetközpontú irányítási rendszer tanúsítás

LOGO-TEX Ügyviteli Kft.
MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány szerinti Minőségirányítási rendszer tanúsítás
MSZ EN ISO 14001:2005 szabvány szerinti Környezetközpontú irányítási rendszer tanúsítás
MSZ 28001:2008 szabvány szerinti Munkahelyi egészségvédelem és biztonságirányítási rendszer tanúsítás

LOGO-TEX Ügyviteli Kft. 2015-ben “Mikrochipes azonosítási rendszer az egészségügyi textíliák mosásában” elnevezésű pályázatban szereplő szolgáltatással nyerte el a Magyar Termék Nagydíj címet.

Magyar Termék Nagydíj