Bértextília

BÉRTEXTÍLIA SZOLGÁLTATÁS

A MEM-TEX cégcsoport teljes körű textília ellátása révén elégíti ki a műtő, a fekvő és ápoló osztályok igényét, illetve biztosítja a munkaruha szükségletét is.

Annak érdekében, hogy a kórházak rendelőintézetek ellátása teljes körű legyen, az alábbi osztályokon, illetve területeken nyújtunk textilbérleti szolgáltatást:

Műtéti osztály

Műtéti osztályokra az alábbi textíliákat kínáljuk:

  • Beteg takarására való műtőslepedő
  • Műtős kabát
  • Műtéti osztályon használt munkaruha
  • Területhatárolás, leválasztás

A betegek és a műtéti osztály dolgozóinak maximális biztonságának érdekében a 198-200g/m² súlyú szálhibamentes MSZ EN ISO 9001:2001 minősítésű textíliákat alkalmazunk.

A műtéti osztályon használt öltözet gondos kidolgozása optimális mozgásszabadságot és kellemes viseletet nyújt.

Inkontinencia osztály

Az inkontinencia osztály elvárásait a SANIPAD rendszer különböző speciális textíliái elégíti ki.

A SANIPAD termékek többrétegűek. A több réteg biztosítja, hogy a textília felső – bőrrel érintkező – puha része a nedvességet villámgyorsan elvezeti az anyag belseje felé. Az anyag középső része kiemelkedő nedvszívó képességgel bír és jelentős mennyiségű nedvességet képes akár hosszú távon is raktározni. Az alsó réteg vízszigetelő, így az ágynemű és a ruházat nem szennyeződhet inkontinencia esetén sem.

Az ágyak védelmében nagy szerepet kapnak a speciális SANIPAD lepedők is. A SANIPAD matracvédő rendszer előnye, hogy akár egy személy is képes cseréjüket végrehajtani. A SANIPAD helyettesíti a gumilepedőt, az ágyhúzást.

A SANIPAD rendszer előnyei kézenfekvőek:

  • Védik a betegek bőrét
  • Csökkenti a mosatlan ágynemű mennyiségét
  • Leegyszerűsíti a használatot

Fekvő osztály

A kórházi osztályokon sokféle textíliát használnak különböző mennyiségekben és kivitelben az ápolási osztályokon. A MEM-TEX fekvő osztályra történő szolgáltatása teljesen lefedi ezt az igényt. A gazdag választék az ágyneműtől, a frottírruhaneműkön keresztül a gyermekkabátkákat is felöleli. Az árucikkek különböző kivitelben, színben és méretben állnak rendelkezésre.

Munkaruha

A MEM-TEX cégcsoport a modern munkaruha széles palettáját kínálja a kórházi feladatok ellátására.

Az igényes kidolgozás és a bőrbarát anyagok gondoskodnak a kellemes viseletről.

A variálható méretek és ergonomikus szabás biztosítja a mozgásszabadságot valamint a funkcionalitást.

Felmosó mopok